Hírek

Adventváró kézmûves programjaink

2022.12.17
 Adventváró kézmûves programjaink

Adventváró kreatív foglalkozássorozat

Az adventváró kreatív foglalkozássorozat célja az volt, hogy megismertessük a gyerekeket több kézműves technikával és kreatív alapanyaggal, melynek során nemcsak a készségeiket fejleszthették, hanem egyúttal
hangolódhattak is az év végi ünnepkörre.
Minden alkalommal hazavihették a saját készítésű dekor- és ajándéktárgyakat. Remek hangulatban teltek a foglalkozások, feldíszítettük a foglalkozások helyszínét, karácsonyi zenét hallgattunk, édes, sós nassal, üdítővel, teával kínáltuk a résztvevőket. Többek között egyedi ajándékkísérőket, ünnepi lakásdekorációkat, képeslapokat, karácsonyfadíszeket, dekupázstechnikával díszített faliképet készítettünk. A befejező alkalommal mézeskalácsokat díszítettünk.




Karácsonyi kézműves foglalkozás a RING-ben

A foglalkozásokon olyan kézműves feladatokat igyekeztünk megmutatni, amely a gyerekeket a többféle megoldás keresésére ösztönzi, mert a tárgyakkal megvalósuló játékos improvizáció a gyors problémafelismerés gyakorlását segíti. Karácsony előtt az ünnepi hangulat megteremtése volt a cél. Nem csak karácsonyi díszeket gyártottunk, hanem sütit is készítettünk.



     






Facebook

Köszöntő

Szeretettel köszöntjük az Óbudai Családi Tanácsadó és Gyermekvédelmi Központ honlapján!

Intézményünk 1992. óta segíti a kerületben élőket. Célunk, hogy Óbuda-Békásmegyer minden lakosa hozzájusson ahhoz a segítséghez, támogatáshoz, amelyre arra rászorulóként szüksége van.

A honlapon tallózva megismerkedhet az ÓCSTGYVK által nyújtott szolgáltatásokkal, a szolgáltatások tartalmával.

Intézményünk minden III. kerületben élő előtt – a gyermekektől az idősekig – nyitva áll. Tapasztalt, szakképzett munkatársaink arra törekszenek, hogy a polgárok mind teljesebb és kiegyensúlyozottabb életet vallhassanak magukénak. Igyekeznek segíteni a család működési zavarainak megoldásában, a támogatásokhoz való hozzájutásban, a gyermekek szabadidejének hasznos eltöltésében.

Valamennyi telephelyünk tömegközlekedéssel akadálymentesen megközelíthető, a BKK alacsonypadlós, akadálymentes autóbuszaival, illetve az 1-es villamos, alacsonypadlós combino szerelvényeivel.

Keresse felkészült munkatársainkat, hogy Önnek is segíthessünk!

| 1035 Budapest, Váradi u. 9-11.
| Telefon: +36 1 250 1964
| E-mail: cstan.info@kszki.obuda.hu
| Készenléti ügyelet: +36 20 576 9810