Hírek

Bûnmegelõzési szabadulószoba idõseknek

2021.09.27
Bûnmegelõzési szabadulószoba idõseknek

Próbálták már Önt megtéveszteni hamis telefonokkal? Hihetetlenül kedvező ajánlatokkal? El szokta olvasni a szórólapokon az apróbetűs részt is? Mindig rájött a csalásra?

Az idősebbek számára optimalizált játékban a résztvevők logikai és egyéb, csoportosan végrehajtandó feladatokon keresztül ismerhetik meg a napjainkra jellemző trükkös lopások és csalások megelőzését. A játékok felkészítenek az unokázós csalások, az átverős hirdetések, a gyanúsan kedvező árú termékek vásárlásának, a hihetetlenül előnyös életjáradékok megkötésének az elhárítására.


Facebook

Köszöntő

Szeretettel köszöntjük az Óbudai Családi Tanácsadó és Gyermekvédelmi Központ honlapján!

Intézményünk 1992. óta segíti a kerületben élőket. Célunk, hogy Óbuda-Békásmegyer minden lakosa hozzájusson ahhoz a segítséghez, támogatáshoz, amelyre arra rászorulóként szüksége van.

A honlapon tallózva megismerkedhet az ÓCSTGYVK által nyújtott szolgáltatásokkal, a szolgáltatások tartalmával.

Intézményünk minden III. kerületben élő előtt – a gyermekektől az idősekig – nyitva áll. Tapasztalt, szakképzett munkatársaink arra törekszenek, hogy a polgárok mind teljesebb és kiegyensúlyozottabb életet vallhassanak magukénak. Igyekeznek segíteni a család működési zavarainak megoldásában, a támogatásokhoz való hozzájutásban, a gyermekek szabadidejének hasznos eltöltésében.

Valamennyi telephelyünk tömegközlekedéssel akadálymentesen megközelíthető, a BKK alacsonypadlós, akadálymentes autóbuszaival, illetve az 1-es villamos, alacsonypadlós combino szerelvényeivel.

Keresse felkészült munkatársainkat, hogy Önnek is segíthessünk!

| 1035 Budapest, Váradi u. 9-11.
| Telefon: +36 1 250 1964
| E-mail: cstan.info@kszki.obuda.hu
| Készenléti ügyelet: +36 20 576 9810