Hírek

Drogprevenciós szabadulószoba fiataloknak

2021.09.28
Drogprevenciós szabadulószoba fiataloknak
Kipróbáltál már valamilyen drogot? Ugye nem szeretnél függővé válni?
  •  Senki sem válik egyik pillanatról a másikra rendszeres szerhasználóvá. Azonban a drogot kipróbálók a sorozatos negatív döntéseik hatására komoly függővé válhatnak.
  • A szenvedélybeteg embernek viszont több problémája lesz otthon és az iskolában is: rosszul tanul, minden iránt elveszti érdeklődését, eltűnnek az igaz barátai és csak a drog megszerzésére, használatára fókuszál.
  • Szabadulószobánkban olyan döntési helyzetekbe kerülsz, ahol mindenféle következmény nélkül megismerheted a fentieket és új megküzdési stratégiákat, megoldási alternatívákat sajátíthatsz el.

Facebook

Köszöntő

Szeretettel köszöntjük az Óbudai Családi Tanácsadó és Gyermekvédelmi Központ honlapján!

Intézményünk 1992. óta segíti a kerületben élőket. Célunk, hogy Óbuda-Békásmegyer minden lakosa hozzájusson ahhoz a segítséghez, támogatáshoz, amelyre arra rászorulóként szüksége van.

A honlapon tallózva megismerkedhet az ÓCSTGYVK által nyújtott szolgáltatásokkal, a szolgáltatások tartalmával.

Intézményünk minden III. kerületben élő előtt – a gyermekektől az idősekig – nyitva áll. Tapasztalt, szakképzett munkatársaink arra törekszenek, hogy a polgárok mind teljesebb és kiegyensúlyozottabb életet vallhassanak magukénak. Igyekeznek segíteni a család működési zavarainak megoldásában, a támogatásokhoz való hozzájutásban, a gyermekek szabadidejének hasznos eltöltésében.

Valamennyi telephelyünk tömegközlekedéssel akadálymentesen megközelíthető, a BKK alacsonypadlós, akadálymentes autóbuszaival, illetve az 1-es villamos, alacsonypadlós combino szerelvényeivel.

Keresse felkészült munkatársainkat, hogy Önnek is segíthessünk!

| 1035 Budapest, Váradi u. 9-11.
| Telefon: +36 1 250 1964
| E-mail: cstan.info@kszki.obuda.hu
| Készenléti ügyelet: +36 20 576 9810