Hírek

Élelmiszeradományok 2023-ban

2024.02.20
Élelmiszeradományok 2023-ban

Tekintettel a 2022-ben kibontakozó inflációs folyamatokra, melyek az élelmiszereket kiemelten érintették, a III. kerületi rászorulók számára biztosított adomány-élelmiszer mennyiségét, partnerünk, az Élelmiszerbank segítségével, jelentősen növeltük a 2023. év folyamán is.

2023-ban az Élelmiszerbankkal való együttműködésünk keretében jelentős mértékben, közelítőleg másfélszeresére nőtt éves szinten az élelmiszermentés révén kiadott lakossági élelmiszer-adományaink értéke, megközelítette a 95 millió forintot, összesített tömege pedig a 68,5 tonnát. Az egy rászorulóra jutó élelmiszer-adomány értéke 2023-ban éves szinten meghaladta a 170 ezer forintot.
Köszönjük a lehetőséget partnerünknek, az Élelmiszerbanknak!

Facebook

Köszöntő

Szeretettel köszöntjük az Óbudai Családi Tanácsadó és Gyermekvédelmi Központ honlapján!

Intézményünk 1992. óta segíti a kerületben élőket. Célunk, hogy Óbuda-Békásmegyer minden lakosa hozzájusson ahhoz a segítséghez, támogatáshoz, amelyre arra rászorulóként szüksége van.

A honlapon tallózva megismerkedhet az ÓCSTGYVK által nyújtott szolgáltatásokkal, a szolgáltatások tartalmával.

Intézményünk minden III. kerületben élő előtt – a gyermekektől az idősekig – nyitva áll. Tapasztalt, szakképzett munkatársaink arra törekszenek, hogy a polgárok mind teljesebb és kiegyensúlyozottabb életet vallhassanak magukénak. Igyekeznek segíteni a család működési zavarainak megoldásában, a támogatásokhoz való hozzájutásban, a gyermekek szabadidejének hasznos eltöltésében.

Valamennyi telephelyünk tömegközlekedéssel akadálymentesen megközelíthető, a BKK alacsonypadlós, akadálymentes autóbuszaival, illetve az 1-es villamos, alacsonypadlós combino szerelvényeivel.

Keresse felkészült munkatársainkat, hogy Önnek is segíthessünk!

| 1035 Budapest, Váradi u. 9-11.
| Telefon: +36 1 250 1964
| E-mail: cstan.info@kszki.obuda.hu
| Készenléti ügyelet: +36 20 576 9810