Hírek

PrevenciÓbuda - elindult új tematikus honlapunk

2023.01.23
PrevenciÓbuda - elindult új tematikus honlapunk
Új, tematikus honlapunk elindításával elsődleges célunk, hogy hasznos ismeretek, információk átadásával segítsük az óvodás és iskolás gyermeket nevelő szülőket, gyerekekkel foglalkozó szakembereket. Bemutassuk a 3. kerületben is elérhető, gyermekek, szülők által igénybevehető speciális szolgáltatásokat, melyek hozzájárulhatnak az óvodás- és iskoláskorúak egészséges szellemi, lelki és testi fejlődéséhez.

Tovább a PrevenciÓbuda honlapjára. ->

Facebook

Köszöntő

Szeretettel köszöntjük az Óbudai Családi Tanácsadó és Gyermekvédelmi Központ honlapján!

Intézményünk 1992. óta segíti a kerületben élőket. Célunk, hogy Óbuda-Békásmegyer minden lakosa hozzájusson ahhoz a segítséghez, támogatáshoz, amelyre arra rászorulóként szüksége van.

A honlapon tallózva megismerkedhet az ÓCSTGYVK által nyújtott szolgáltatásokkal, a szolgáltatások tartalmával.

Intézményünk minden III. kerületben élő előtt – a gyermekektől az idősekig – nyitva áll. Tapasztalt, szakképzett munkatársaink arra törekszenek, hogy a polgárok mind teljesebb és kiegyensúlyozottabb életet vallhassanak magukénak. Igyekeznek segíteni a család működési zavarainak megoldásában, a támogatásokhoz való hozzájutásban, a gyermekek szabadidejének hasznos eltöltésében.

Valamennyi telephelyünk tömegközlekedéssel akadálymentesen megközelíthető, a BKK alacsonypadlós, akadálymentes autóbuszaival, illetve az 1-es villamos, alacsonypadlós combino szerelvényeivel.

Keresse felkészült munkatársainkat, hogy Önnek is segíthessünk!

| 1035 Budapest, Váradi u. 9-11.
| Telefon: +36 1 250 1964
| E-mail: cstan.info@kszki.obuda.hu
| Készenléti ügyelet: +36 20 576 9810