Hírek

Gyászfeldolgozó csoport

2023.10.10
Gyászfeldolgozó csoport

Támogatás a gyász megéléséhez – Hatalkalmas ingyenes önsegítő csoport indul

GYÁSZ…

Sokunkat gyötörhetnek ilyen vagy hasonló gondolatok:

„Nemrég meghalt, itt hagyott, azóta üresnek érzem magam. Nem tudok nélküle élni. ”

„Amióta nincs velem, nem találom a helyem, furcsa dolgok történnek velem. Ezt nem merem elmesélni senkinek, mert félek, hogy bolondnak néznek.”

„Annyira szeretem… Álmaimban találkozunk, mindig itt van velem.”

„Nagyon fáj, hogy nincs. A hiányába belepusztulok, de erről nem tudok senkivel sem beszélni.”

 

Egy hónapja vagy akár egy-két éve… Szeretteink elvesztése mérhetetlen fájdalom, amit nehéz szavakba foglalni. Nehéz megosztani a történteket? Vagy épp nincs kivel? A gyász útját nehéz egyedül végig járni.

Ebben ad támogatást önsegítő kiscsoportunk, ahol mindnyájunkat érte már veszteség. Szívesen meghallgatunk, vagy épp együtt hallgatunk.

6 alkalom során támaszt nyújtunk egymásnak a gyász megéléséhez. (A második alkalom után új csoporttagokat már nincs módunkban fogadni a beszélgetések bensőségének megőrzése érdekében.)

Beszélgetéseinket az Óbudai Családi Tanácsadó és Gyermekvédelmi Központ, Váradi utca 9-11 telephelyén tartjuk 2023. október 30-tól, hetente, hétfőnként 16.30-18.00 között. Csoporttagjaink létszáma legfeljebb 8 fő.

A részvétel ingyenes.

Érdeklődni és jelentkezni lehet Herman Annamáriánál a 06-70-685-2030, vagy telefonszámon, vagy a herman.annamaria@kszki.obuda.hu e-mail címen 2023. október 25.


Facebook

Köszöntő

Szeretettel köszöntjük az Óbudai Családi Tanácsadó és Gyermekvédelmi Központ honlapján!

Intézményünk 1992. óta segíti a kerületben élőket. Célunk, hogy Óbuda-Békásmegyer minden lakosa hozzájusson ahhoz a segítséghez, támogatáshoz, amelyre arra rászorulóként szüksége van.

A honlapon tallózva megismerkedhet az ÓCSTGYVK által nyújtott szolgáltatásokkal, a szolgáltatások tartalmával.

Intézményünk minden III. kerületben élő előtt – a gyermekektől az idősekig – nyitva áll. Tapasztalt, szakképzett munkatársaink arra törekszenek, hogy a polgárok mind teljesebb és kiegyensúlyozottabb életet vallhassanak magukénak. Igyekeznek segíteni a család működési zavarainak megoldásában, a támogatásokhoz való hozzájutásban, a gyermekek szabadidejének hasznos eltöltésében.

Valamennyi telephelyünk tömegközlekedéssel akadálymentesen megközelíthető, a BKK alacsonypadlós, akadálymentes autóbuszaival, illetve az 1-es villamos, alacsonypadlós combino szerelvényeivel.

Keresse felkészült munkatársainkat, hogy Önnek is segíthessünk!

| 1035 Budapest, Váradi u. 9-11.
| Telefon: +36 1 250 1964
| E-mail: cstan.info@kszki.obuda.hu
| Készenléti ügyelet: +36 20 576 9810