Hírek

"Karácsonyi ének" - ünepi műsor a CSÁO-ban

2022.12.20


A résztvevő gyermekek színvonalas műsort adtak elő a Családok Átmeneti Otthona karácsonyi ünnepségén, ezzel meghitt hangulatot teremtve a lakók és a meghívott vendégek számára egyaránt. A cél elérése érdekében több alkalommal tartottunk közös próbát. Minden gyermek nagy örömmel és szorgalommal tanulta meg  a maga versét vagy dalát,  az ünnepségen nagy közönség előtt adták elő a műsorszámot. Az előadás végén csillagszórókkal zárták a gyerekek a szép karácsonyi előadást. A dalokat Budavári Márta zongorán kísérte. A műsor jól sikerült, színvonalas, érzelemdús és örömteli volt.

Facebook

Köszöntő

Szeretettel köszöntjük az Óbudai Családi Tanácsadó és Gyermekvédelmi Központ honlapján!

Intézményünk 1992. óta segíti a kerületben élőket. Célunk, hogy Óbuda-Békásmegyer minden lakosa hozzájusson ahhoz a segítséghez, támogatáshoz, amelyre arra rászorulóként szüksége van.

A honlapon tallózva megismerkedhet az ÓCSTGYVK által nyújtott szolgáltatásokkal, a szolgáltatások tartalmával.

Intézményünk minden III. kerületben élő előtt – a gyermekektől az idősekig – nyitva áll. Tapasztalt, szakképzett munkatársaink arra törekszenek, hogy a polgárok mind teljesebb és kiegyensúlyozottabb életet vallhassanak magukénak. Igyekeznek segíteni a család működési zavarainak megoldásában, a támogatásokhoz való hozzájutásban, a gyermekek szabadidejének hasznos eltöltésében.

Valamennyi telephelyünk tömegközlekedéssel akadálymentesen megközelíthető, a BKK alacsonypadlós, akadálymentes autóbuszaival, illetve az 1-es villamos, alacsonypadlós combino szerelvényeivel.

Keresse felkészült munkatársainkat, hogy Önnek is segíthessünk!

| 1035 Budapest, Váradi u. 9-11.
| Telefon: +36 1 250 1964
| E-mail: cstan.info@kszki.obuda.hu
| Készenléti ügyelet: +36 20 576 9810