Hírek

Mikulás foglalkozás a Ringben

2022.12.09
Mikulás foglalkozás a Ringben
Mikulás ünnephez kapcsolódóan hangulatos délutánt szerveztünk. Forró csoki italt és kókuszgolyót készítettünk. A kókuszgolyónak különösen nagy sikere volt. A munkafolyamat közben jó hangulatban beszélgettünk a gyerekekkel, többen elmesélték náluk hogyan készül a desszert. Közös társasjátékkal folytattuk a délutánt, ami mindenkit lekötött. Ezek után megérkezett a Mikulás. Szétosztotta a meglepetéséket, mindenki elmesélte egy-egy jó cselekedetét. Nagy volt az öröm, sikeresen lezajlott a foglalkozás.


Facebook

Köszöntő

Szeretettel köszöntjük az Óbudai Családi Tanácsadó és Gyermekvédelmi Központ honlapján!

Intézményünk 1992. óta segíti a kerületben élőket. Célunk, hogy Óbuda-Békásmegyer minden lakosa hozzájusson ahhoz a segítséghez, támogatáshoz, amelyre arra rászorulóként szüksége van.

A honlapon tallózva megismerkedhet az ÓCSTGYVK által nyújtott szolgáltatásokkal, a szolgáltatások tartalmával.

Intézményünk minden III. kerületben élő előtt – a gyermekektől az idősekig – nyitva áll. Tapasztalt, szakképzett munkatársaink arra törekszenek, hogy a polgárok mind teljesebb és kiegyensúlyozottabb életet vallhassanak magukénak. Igyekeznek segíteni a család működési zavarainak megoldásában, a támogatásokhoz való hozzájutásban, a gyermekek szabadidejének hasznos eltöltésében.

Valamennyi telephelyünk tömegközlekedéssel akadálymentesen megközelíthető, a BKK alacsonypadlós, akadálymentes autóbuszaival, illetve az 1-es villamos, alacsonypadlós combino szerelvényeivel.

Keresse felkészült munkatársainkat, hogy Önnek is segíthessünk!

| 1035 Budapest, Váradi u. 9-11.
| Telefon: +36 1 250 1964
| E-mail: cstan.info@kszki.obuda.hu
| Készenléti ügyelet: +36 20 576 9810