Hírek

Segítség, kamaszodik! - csoport szûlõknek

2023.09.21
Segítség, kamaszodik! - csoport szûlõknek

A kamaszkor a családi életben mindig kihívásokkal teli időszak szülőnek, gyereknek egyaránt. Hová lett a kedves kisgyermek? Mi lett belőle? Ki ez a felforgató pimasz forradalmár? Mi lesz belőle? Szülőként hol dühösek vagyunk, hol kétségbe esünk a tehetetlenségtől. Ugye milyen ismerős? Segítünk, segítsünk egymásnak, ismeretekkel, ötletekkel, tapasztalatokkal, együtt gondolkodással, újszerű megoldásokkal túlélni ezt az időszakot.

Várjuk jelentkezésüket október 2-i indulással tervezett 5 alkalmas szülőcsoportunkba. A találkozásokra hétfő délután 16-18 óráig kerül sor.

A csoportot ketten, 20 éve családokat segítő, jelenleg családkonzulensi tanácsadó munkakörben dolgozó párként Angyalné Kocsis Ildikó és Máté Klára vezeti.

Jelentkezni: mate.klara@kszki.obuda.hu email címen vagy a 06-20-269-81-71-es telefonszámon lehet.


Facebook

Köszöntő

Szeretettel köszöntjük az Óbudai Családi Tanácsadó és Gyermekvédelmi Központ honlapján!

Intézményünk 1992. óta segíti a kerületben élőket. Célunk, hogy Óbuda-Békásmegyer minden lakosa hozzájusson ahhoz a segítséghez, támogatáshoz, amelyre arra rászorulóként szüksége van.

A honlapon tallózva megismerkedhet az ÓCSTGYVK által nyújtott szolgáltatásokkal, a szolgáltatások tartalmával.

Intézményünk minden III. kerületben élő előtt – a gyermekektől az idősekig – nyitva áll. Tapasztalt, szakképzett munkatársaink arra törekszenek, hogy a polgárok mind teljesebb és kiegyensúlyozottabb életet vallhassanak magukénak. Igyekeznek segíteni a család működési zavarainak megoldásában, a támogatásokhoz való hozzájutásban, a gyermekek szabadidejének hasznos eltöltésében.

Valamennyi telephelyünk tömegközlekedéssel akadálymentesen megközelíthető, a BKK alacsonypadlós, akadálymentes autóbuszaival, illetve az 1-es villamos, alacsonypadlós combino szerelvényeivel.

Keresse felkészült munkatársainkat, hogy Önnek is segíthessünk!

| 1035 Budapest, Váradi u. 9-11.
| Telefon: +36 1 250 1964
| E-mail: cstan.info@kszki.obuda.hu
| Készenléti ügyelet: +36 20 576 9810