Hírek

Visszaéltek Intézményünk nevével

2022.09.13
Visszaéltek Intézményünk nevével

Ismeretlen elkövetők éltek vissza Intézményünk nevével, mikor postaládába dobott levélben, olyan szabadidős közösségi programra invitáltak a nevünkben kerületi családokat, melyhez  semmi közünk nem volt, abban sem szervezőként, sem támogató partnerként nem vettünk részt.
Felhívjuk a programjaink iránt érdeklődök szíves figyelmét, hogy programajánlatainkat Intézményünk honlapján és facebook oldalán tesszük közzé, a jelentkezésre vonatkozó információkkal együtt, postai úton nem küldünk ki névre szóló program-meghívókat. Bármely, általunk kiadmányozott hivatalos levélen szerepelnie kell az aláíró nevének, aláírásának, az Intézmény pecsétjének, a lap tetején pedig az iktatószámnak.
Az eset kapcsán rendőrségi feljelentést teszünk!

Facebook

Köszöntő

Szeretettel köszöntjük az Óbudai Családi Tanácsadó és Gyermekvédelmi Központ honlapján!

Intézményünk 1992. óta segíti a kerületben élőket. Célunk, hogy Óbuda-Békásmegyer minden lakosa hozzájusson ahhoz a segítséghez, támogatáshoz, amelyre arra rászorulóként szüksége van.

A honlapon tallózva megismerkedhet az ÓCSTGYVK által nyújtott szolgáltatásokkal, a szolgáltatások tartalmával.

Intézményünk minden III. kerületben élő előtt – a gyermekektől az idősekig – nyitva áll. Tapasztalt, szakképzett munkatársaink arra törekszenek, hogy a polgárok mind teljesebb és kiegyensúlyozottabb életet vallhassanak magukénak. Igyekeznek segíteni a család működési zavarainak megoldásában, a támogatásokhoz való hozzájutásban, a gyermekek szabadidejének hasznos eltöltésében.

Valamennyi telephelyünk tömegközlekedéssel akadálymentesen megközelíthető, a BKK alacsonypadlós, akadálymentes autóbuszaival, illetve az 1-es villamos, alacsonypadlós combino szerelvényeivel.

Keresse felkészült munkatársainkat, hogy Önnek is segíthessünk!

| 1035 Budapest, Váradi u. 9-11.
| Telefon: +36 1 250 1964
| E-mail: cstan.info@kszki.obuda.hu
| Készenléti ügyelet: +36 20 576 9810