BŰNMEGELŐZÉSI LABIRINTUS BÉKÁSMEGYEREN

Időseknek áldozatvédelmi szabaduló szoba

Fiataloknak drogprevenciós szabaduló szoba

Mindkét játékmenet ugyanabban a szobában játszódik, ahol egy Nagyszülő egyedül neveli 15 éves unokáját. Az unoka édesanyja külföldön dolgozik, az édesapja börtönben van…

A játék alatt a Nagyszülő, vagy az unoka bőrébe bújhatunk kb.1 órára. A szoba ajtaját a játék alatt nincs kulcsra zárva, ezért nincs bezártság érzés. A cél nem a szobából való kiszabadulás, hanem a feladatok és a történet végigjátszása a rendelkezésre álló idő alatt. A játékmester a játék közben kamerán keresztül figyelemmel kíséri a játékosokat és szükség esetén rávezető segítséget nyújt a továbblépéshez. A teljes program mindkét esetben közel másfél óra, a játékot egy élményekről, tapasztalatokról szóló beszélgetés követi.

Egy alkalommal minimum 3, maximum 6 fő vehet részt, egy korosztályhoz tartozóan, melyre előzetes időpont-egyeztetés után kerülhet sor.

Időseknek áldozatvédelmi szabaduló szoba

Az idősebb generáció 3-6 fős csoportokban a napjainkban jellemző trükkös lopásokhoz és csalásokhoz kapcsolódó logikai és egyéb feladatokon keresztül tapasztalhatják meg, hogy hogyan előzhetőek meg a bűncselekmények, az áldozattá válás és azt is, hogy játszani jó.

Fiataloknak drogprevenciós szabaduló szoba

A játékosok 3-6 fős csoportokban logikai és egyéb megoldandó feladatok révén olyan helyzetek elé kerülnek, ahol megtapasztalhatják döntésük következményeit és megoldási alternatívákkal találkozhatnak.

A program ingyenes.

Jelentkezés, időpont egyeztetés: telefon: +36/20/576-8825, e-mail: cstan.vizi10@gmail.com


Bemutató videó:

Facebook

Köszöntő

Szeretettel köszöntjük az Óbudai Családi Tanácsadó és Gyermekvédelmi Központ honlapján!

Intézményünk 1992. óta segíti a kerületben élőket. Célunk, hogy Óbuda-Békásmegyer minden lakosa hozzájusson ahhoz a segítséghez, támogatáshoz, amelyre arra rászorulóként szüksége van.

A honlapon tallózva megismerkedhet az ÓCSTGYVK által nyújtott szolgáltatásokkal, a szolgáltatások tartalmával.

Intézményünk minden III. kerületben élő előtt – a gyermekektől az idősekig – nyitva áll. Tapasztalt, szakképzett munkatársaink arra törekszenek, hogy a polgárok mind teljesebb és kiegyensúlyozottabb életet vallhassanak magukénak. Igyekeznek segíteni a család működési zavarainak megoldásában, a támogatásokhoz való hozzájutásban, a gyermekek szabadidejének hasznos eltöltésében.

Valamennyi telephelyünk tömegközlekedéssel akadálymentesen megközelíthető, a BKK alacsonypadlós, akadálymentes autóbuszaival, illetve az 1-es villamos, alacsonypadlós combino szerelvényeivel.

Keresse felkészült munkatársainkat, hogy Önnek is segíthessünk!

| 1035 Budapest, Váradi u. 9-11.
| Telefon: +36 1 250 1964
| E-mail: cstan.info@kszki.obuda.hu
| Készenléti ügyelet: +36 20 576 9810