Megjavítottuk: a békási gördeszkapálya újra használható, biztonságosAz Óbudai Családi Tanácsadó és Gyermekvédelmi Központ munkatársai, utcai és lakótelepi szociális munkások jelezték, hogy a békási gördeszkapálya több helyen is balesetveszélyesen megrongálódott, elhasználódott.

Kollégáink, akik az itt élő fiataloknak biztosítanak hasznos szabadidő-eltöltési lehetőségeket, továbbá a megelőzésben, a felvilágosításban is fontos szerepük van, hívták fel a figyelmünket, hogy a pálya, amelyet aktívan használna az itteni közösség, mielőbbi javításra szorul.

Jelzésüket követően önkormányzatunk és Óbuda-Békásmegyer Közterület-felügyeletének Városüzemeltetési Osztálya intézkedett, a pálya balesetveszélyes elemeit megjavították, és ki is takarították a pályát és környezetét.

Köszönjük munkatársaink jelzését, illetve kollégáinknak a gyors és hatékony segítséget. Reméljük, a gördeszkások is elégedetten veszik birtokba a megjavított pályaszakaszt.

Forrás: https://obuda.hu/blog/hirek/megjavitottuk-a-bekasi-gordeszkapalya-ujra-hasznalhato-biztonsagos/?fbclid=IwAR10Dk9vzPO3esXKx7oWQN_S_bS3TgoTy0RPc34C6Zqybtn-rC9fOtEWCZY

Facebook

Köszöntő

Szeretettel köszöntjük az Óbudai Családi Tanácsadó és Gyermekvédelmi Központ honlapján!

Intézményünk 1992. óta segíti a kerületben élőket. Célunk, hogy Óbuda-Békásmegyer minden lakosa hozzájusson ahhoz a segítséghez, támogatáshoz, amelyre arra rászorulóként szüksége van.

A honlapon tallózva megismerkedhet az ÓCSTGYVK által nyújtott szolgáltatásokkal, a szolgáltatások tartalmával.

Intézményünk minden III. kerületben élő előtt – a gyermekektől az idősekig – nyitva áll. Tapasztalt, szakképzett munkatársaink arra törekszenek, hogy a polgárok mind teljesebb és kiegyensúlyozottabb életet vallhassanak magukénak. Igyekeznek segíteni a család működési zavarainak megoldásában, a támogatásokhoz való hozzájutásban, a gyermekek szabadidejének hasznos eltöltésében.

Valamennyi telephelyünk tömegközlekedéssel akadálymentesen megközelíthető, a BKK alacsonypadlós, akadálymentes autóbuszaival, illetve az 1-es villamos, alacsonypadlós combino szerelvényeivel.

Keresse felkészült munkatársainkat, hogy Önnek is segíthessünk!

| 1035 Budapest, Váradi u. 9-11.
| Telefon: +36 1 250 1964
| E-mail: cstan.info@kszki.obuda.hu
| Készenléti ügyelet: +36 20 576 9810