Kapcsolat

1035 Budapest, Váradi u. 9-11.
Telefon: +36 1 250 1964
E-mail: cstan.info@kszki.obuda.hu

Megközelítés: a 160, 218, 260, 260A autóbuszokkal, az összes járaton alacsonypadlójú járművek közlekednek + az 1-es villamos részben akadálymentes járat. A combino szerelvények akadálymentesek, a Váradi utcai villamosmegálló szintén akadálymentes. A személygépkocsival érkezők számára mozgássérült parkoló rendelkezésre áll, az épület bejáratához rámpa vezet. Mozgássérültek számára kialakított mosdóhelyiség van.

Központvezető: Hajnal Attila, intézményvezető-helyettes


Esetmenedszerek szakmai vezetője: Detvay Marcellné


Mentáhigiénés szakmai csoport csoportvezetője: Andrássy Katalin

Facebook

Köszöntő

Szeretettel köszöntjük az Óbudai Családi Tanácsadó és Gyermekvédelmi Központ honlapján!

Intézményünk 1992. óta segíti a kerületben élőket. Célunk, hogy Óbuda-Békásmegyer minden lakosa hozzájusson ahhoz a segítséghez, támogatáshoz, amelyre arra rászorulóként szüksége van.

A honlapon tallózva megismerkedhet az ÓCSTGYVK által nyújtott szolgáltatásokkal, a szolgáltatások tartalmával.

Intézményünk minden III. kerületben élő előtt – a gyermekektől az idősekig – nyitva áll. Tapasztalt, szakképzett munkatársaink arra törekszenek, hogy a polgárok mind teljesebb és kiegyensúlyozottabb életet vallhassanak magukénak. Igyekeznek segíteni a család működési zavarainak megoldásában, a támogatásokhoz való hozzájutásban, a gyermekek szabadidejének hasznos eltöltésében.

Valamennyi telephelyünk tömegközlekedéssel akadálymentesen megközelíthető, a BKK alacsonypadlós, akadálymentes autóbuszaival, illetve az 1-es villamos, alacsonypadlós combino szerelvényeivel.

Keresse felkészült munkatársainkat, hogy Önnek is segíthessünk!

| 1035 Budapest, Váradi u. 9-11.
| Telefon: +36 1 250 1964
| E-mail: cstan.info@kszki.obuda.hu
| Készenléti ügyelet: +36 20 576 9810