Színes, nyári programokkal várta a gyerekeket a ‘RING’

Nyáron is nevetéstől volt hangos a RING (Reintegrációs Ifjúságnevelési Gócpont) Közösségi Tere!A nyár az élményszerzés időszaka. Hogy a rászoruló gyermekek se maradjanak ki a nyár kínálta szabadidős programokból, az Óbudai Családi Tanácsadó és Gyermekvédelmi Központ ingyenes tábort szervezett számukra. A tábor célja az volt, hogy a szakemberek nyáron se engedjék el az egész évben ide járók kezét és a gyerekek hasznosan, közösségben töltsék el ezt a pár napot. A táborvezetők, Farkas Katalin és Halász Hanga színes belső és külső helyszíni programokról gondoskodtak. A kikapcsolódás mellett napi négyszeri étkezést, friss gyümölcsöt és édességet is kapott a húsz táborozó a Magyar Élelmiszerbank, illetve az Erzsébet a Kárpát-medencei Gyermekekért Alapítvány jóvoltából.

Az egy hét alatt a gyermekeknek lehetősége volt többek között ellátogatni a Csodák Palotájába, strandolni a Pünkösdfürdői Strandfürdőn, kalandozni a Hajógyári Szigeten, kocsikázni és lovagolni a Békás-tónál.

A résztvevők a tábor végén azt mondták a szervezőknek, hogy nagyon sok élményre és jó barátokra is szert tettek az egy hét alatt.

Facebook

Köszöntő

Szeretettel köszöntjük az Óbudai Családi Tanácsadó és Gyermekvédelmi Központ honlapján!

Intézményünk 1992. óta segíti a kerületben élőket. Célunk, hogy Óbuda-Békásmegyer minden lakosa hozzájusson ahhoz a segítséghez, támogatáshoz, amelyre arra rászorulóként szüksége van.

A honlapon tallózva megismerkedhet az ÓCSTGYVK által nyújtott szolgáltatásokkal, a szolgáltatások tartalmával.

Intézményünk minden III. kerületben élő előtt – a gyermekektől az idősekig – nyitva áll. Tapasztalt, szakképzett munkatársaink arra törekszenek, hogy a polgárok mind teljesebb és kiegyensúlyozottabb életet vallhassanak magukénak. Igyekeznek segíteni a család működési zavarainak megoldásában, a támogatásokhoz való hozzájutásban, a gyermekek szabadidejének hasznos eltöltésében.

Valamennyi telephelyünk tömegközlekedéssel akadálymentesen megközelíthető, a BKK alacsonypadlós, akadálymentes autóbuszaival, illetve az 1-es villamos, alacsonypadlós combino szerelvényeivel.

Keresse felkészült munkatársainkat, hogy Önnek is segíthessünk!

| 1035 Budapest, Váradi u. 9-11.
| Telefon: +36 1 250 1964
| E-mail: cstan.info@kszki.obuda.hu
| Készenléti ügyelet: +36 20 576 9810